Expositie tijdens Kunst10daagse in Bergen

Eind oktober was mijn werk te zien tijdens de Kunst10daagse in Bergen. Samen met zes andere, door de selectiecommissie aanbevolen, kunstenaars exposeerde ik in de KCB op Plein 7. Ook was er een werk te zien op de overzichtstentoonstelling in Hotel Blooming. Hieronder een foto van de geslaagde opening, van de expositie en overzichtstentoonstelling.

Tijdens de Kunst10daagse presenteerde ik deel twee van de serie Wonderland. Wonderland kenmerkt zich door moderne stillevens van bloemen. De schilderijen dagen de beschouwer uit om de wondere, kleurrijke wereld achter deze stillevens in het doek te ontdekken…leert al snel om verder te kijken….zijn fantasie te gebruiken, net zoals Alice in Wonderland.

De schilderijen zijn te zien op www.svanhouten.nl en op afspraak in mijn atelier in Noordwijk.

Expositie KCB Bergen in Zee