Eye catcher: stalen ensuite kast 

De nieuwe eigenaren van een woning in Noordwijk Binnen wilden graag een gezellige woonkeuken. Alleen de keuken stond in de uitbouw, waardoor de afstand naar de woonkamer te groot was. De oplossing was om de keuken naar de woonkamer te verplaatsen. De uitbouw zelf doet nu dienst als speelkamer voor de kinderen.

In de woonkamer is verder halverwege een op maat gemaakte stalen kast, of roomdevidor, geplaatst. In feite is dit de moderne versie van een ensuite kast, die naar eigen behoefte in te vullen en in te richten is. Zo kunnen ze zelf bepalen hoeveel doorkijk ze van de ene kant naar de andere kant van de woonkamer willen hebben, door spullen in de kast te zetten… of juist niet. En dus juist meer of minder contact tussen beide delen van de woonkamer creëren.

De bewoners zijn erg enthousiast over het eindresultaat. Ook over de kleurstelling. Beide keuzes die ze niet snel zelf zouden nemen, maar nu erg blij mee zijn!

PIC#72A PIC#72B
PIC#72E

PIC#72C